Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Makaroni, tumma 31g111kcal4.2g20.3g0.9g1.8g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g718kcal39.4g52g38g7.4g
Valittu annoskoko242g359kcal19.7g26g19g3.7g
Annoskoko puolitettuna121g179kcal9.9g13g9.5g1.9g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341