Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Korppujauho 120g440kcal12.6g89.9g1.2g6.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Voileipäkinkku,snellman72g73kcal13g0.7g2g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Puolukka 360g140kcal1.6g24.5g1.8g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g6890kcal561.8g268g386.4g37.2g
Valittu annoskoko2412g3445kcal280.9g134g193.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna1206g1723kcal140.5g67g96.6g9.3g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514