Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)687g1569kcal130.5g0g116.7g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)670g308kcal11.4g53.6g5.4g10.7g
Valkosipuli 86g93kcal6.8g14g0.5g1.8g
Vesi343g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g515g1700kcal67g329.6g14.4g43.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g31kcal0.7g6.6g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g7402kcal432.8g807.6g274.4g118.2g
Valittu annoskoko2412g3701kcal216.4g403.8g137.2g59.1g
Annoskoko puolitettuna1206g1851kcal108.2g201.9g68.6g29.6g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786