Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1581g285kcal8.9g39.5g6.3g11.1g
Paprika keltainen 181g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli452g1355kcal16.7g20.3g135.5g0.5g
Oliiviöljy 63g559kcal0g0g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g4581kcal58.2g151g411.4g35g
Valittu annoskoko2412g2291kcal29.1g75.5g205.7g17.5g
Annoskoko puolitettuna1206g1145kcal14.6g37.8g102.9g8.8g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716