Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g161kcal13.4g0g12g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g22kcal0.9g4.5g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g16g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g421kcal30.2g17.6g25g2.8g
Valittu annoskoko242g211kcal15.1g8.8g12.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna121g105kcal7.6g4.4g6.3g0.7g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929