Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato44g158kcal5.3g32.9g0.5g1.5g
Mozzarella juustoraaste, valio22g64kcal5.7g0g4.6g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g14g45kcal1.7g7.9g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l73g24kcal2.4g3.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g965kcal57.8g95.6g39g3.4g
Valittu annoskoko242g482kcal28.9g47.8g19.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna121g241kcal14.5g23.9g9.8g0.9g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264