Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%125g212kcal25g0g12.5g0g
Ranskankerma Valio31g87kcal0.8g1.1g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Flora ruokakerma 15 % 250g26g39kcal0.4g0.9g3.9g0g
Pekoni Pirkka29g85kcal4.1g0.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g863kcal61.4g7.6g65.6g1g
Valittu annoskoko242g432kcal30.7g3.8g32.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna121g216kcal15.4g1.9g16.4g0.3g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161