Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 125g35kcal2.8g3.6g0.2g2.7g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g13g46kcal3g0g3.9g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g41g67kcal10.5g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g860kcal34.6g10.6g73.8g5.4g
Valittu annoskoko243g430kcal17.3g5.3g36.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna121g215kcal8.7g2.7g18.5g1.4g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096