Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 156g112kcal2.8g22.5g0.3g1.7g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)23g42kcal4.5g0g2.6g0g
Aurajuusto9g31kcal1.8g0g2.6g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%5.5g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 8.6g31kcal2.4g0g2.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%39g33kcal0.4g1.8g2.7g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.8g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana485g537kcal27g48.8g24g3.4g
Valittu annoskoko243g269kcal13.5g24.4g12g1.7g
Annoskoko puolitettuna121g134kcal6.8g12.2g6g0.9g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089