Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)2.2g5.1kcal0.4g0.3g0.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)11g51kcal1.3g0.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g208kcal5.6g21g10.8g4.2g
Valittu annoskoko243g104kcal2.8g10.5g5.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna121g52kcal1.4g5.3g2.7g1.1g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704