Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 732g916kcal153.7g0g32.9g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g845g253kcal9.3g45.6g1.7g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g259g233kcal16.3g41.4g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka79g65kcal2.7g15g0.8g0.8g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g394g355kcal5.9g35.5g19.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4842g3643kcal375.8g275g111.8g1.6g
Valittu annoskoko2421g1822kcal187.9g137.5g55.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna1211g911kcal94g68.8g28g0.4g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308