Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g175g1016kcal38.3g34.8g88.5g0g
Voi 60% rasvaa 122g667kcal1.1g0.6g74.6g0g
Liivatelehti, gelatiini700g2441kcal598.8g0g0.7g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g26g0.3kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa175g979kcal14g64.7g73.4g21g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g175g895kcal15.6g51.1g69.9g10.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g350g892kcal20.6g11.2g83.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka175g654kcal2.1g160.9g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl525g1889kcal10.5g14.2g199.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4844g18867kcal1402.2g675g1180.2g62.6g
Valittu annoskoko2422g9434kcal701.1g337.5g590.1g31.3g
Annoskoko puolitettuna1211g4717kcal350.6g168.8g295.1g15.7g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190