Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g524g115kcal5.2g23.6g0g10.5g
Tonnikala öljyssä 297g563kcal80.5g0g26.7g0g
Kesäkurpitsa628g107kcal2.5g15.7g3.8g4.4g
Sipuli (kuorittu)244g66kcal3.2g11.7g0.5g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Rypsiöljy 71g625kcal0g0g70.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g646g226kcal6.5g43.9g3.2g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4844g3430kcal197.8g193.8g210g56.6g
Valittu annoskoko2422g1715kcal98.9g96.9g105g28.3g
Annoskoko puolitettuna1211g858kcal49.5g48.5g52.5g14.2g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741