Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 525g184kcal24.3g10.2g1.6g13.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%1050g1785kcal102.9g77.7g115.5g0g
Paprika, punainen228g59kcal2g10.5g0.9g4.5g
Nuudeli, keitetty, suolaton 560g741kcal21.8g141.9g7.1g7.1g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Chili paprika punainen37g15kcal0.7g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g6000kcal303.4g487.2g299.2g49.4g
Valittu annoskoko2424g3000kcal151.7g243.6g149.6g24.7g
Annoskoko puolitettuna1212g1500kcal75.9g121.8g74.8g12.4g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407