Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g33g118kcal14.8g13.2g2g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g897g3138kcal107.6g636.6g18.8g26.9g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g598g1076kcal89.7g125.5g25.7g263g
Rypsiöljy rainbow149g1345kcal0g0g149.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 747g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g11355kcal424.2g1550.6g391.8g579.8g
Valittu annoskoko2424g5678kcal212.1g775.3g195.9g289.9g
Annoskoko puolitettuna1212g2839kcal106.1g387.7g98g145g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330