Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1205g1999kcal228.8g0g120.4g0g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 602g386kcal19.3g29g21.1g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)301g379kcal33.1g0.9g27.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%151g422kcal43.7g3.8g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g6455kcal653.8g81.8g389g5.4g
Valittu annoskoko2424g3227kcal326.9g40.9g194.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna1212g1614kcal163.5g20.5g97.3g1.4g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722