Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g200g638kcal35.9g90.4g15.4g32.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl998g3491kcal139.7g638.4g30.9g54.9g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g200g619kcal33.9g107.7g5.8g25.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 998g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g9856kcal419g1673g144.2g227.4g
Valittu annoskoko2424g4928kcal209.5g836.5g72.1g113.7g
Annoskoko puolitettuna1212g2464kcal104.8g418.3g36.1g56.9g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910