Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1348g229kcal25.6g28.3g2.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g599g2038kcal12g18g209.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g476g1858kcal138.2g9.5g138.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g8249kcal351.6g111.6g701.2g0g
Valittu annoskoko2424g4125kcal175.8g55.8g350.6g0g
Annoskoko puolitettuna1212g2062kcal87.9g27.9g175.3g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931