Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta1050g1574kcal209.9g0g84g1g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Ketsuppi, meira32g22kcal0.5g5g0g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%350g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4858g3818kcal438g68.4g204g7g
Valittu annoskoko2429g1909kcal219g34.2g102g3.5g
Annoskoko puolitettuna1215g955kcal109.5g17.1g51g1.8g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160