Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 167g239kcal26.6g0g14.8g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 4.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g785kcal57.4g9.2g57.4g3g
Valittu annoskoko243g393kcal28.7g4.6g28.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna122g196kcal14.4g2.3g14.4g0.8g
Arvot/100g100g162kcal11.8g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230