Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]25g85kcal3g0g9.3g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 25g30kcal4.1g0g1.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty100g140kcal5.2g28g0.7g3.4g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g3.8g24kcal0g0.1g2.7g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)5g20kcal1.5g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Parmesan formaggio da pasta2.5g11kcal1g0g0.8g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.3g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g50g55kcal1.5g3.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g820kcal39.8g63.8g47.4g6.8g
Valittu annoskoko243g410kcal19.9g31.9g23.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna122g205kcal10g16g11.9g1.7g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853