Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.3g0.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha121g201kcal23g0g12.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g48g132kcal9.7g0.5g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g887kcal77.8g26.6g51.8g2.4g
Valittu annoskoko243g443kcal38.9g13.3g25.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna122g222kcal19.5g6.7g13g0.6g
Arvot/100g100g182kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233