Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus200g140kcal32.1g0g0.6g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g15g78kcal0.8g1.1g7.8g0g
Valkoviini kuiva 25g17kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g515kcal66g2.6g21.8g0g
Valittu annoskoko243g257kcal33g1.3g10.9g0g
Annoskoko puolitettuna122g129kcal16.5g0.7g5.5g0g
Arvot/100g100g106kcal13.6g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972