Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 157g120kcal3g24.4g0.3g1.6g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)56g22kcal2.3g3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku22g3.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Ruohosipuli, tuore2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g297kcal11g57.4g1.2g4g
Valittu annoskoko243g149kcal5.5g28.7g0.6g2g
Annoskoko puolitettuna122g74kcal2.8g14.4g0.3g1g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234