Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g75g165kcal8.2g6.7g12g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g94g33kcal1.5g6.5g0.1g1.3g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 13g6.4kcal0.2g1.2g0g0.2g
Suolapähkinä 0.4g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g476kcal20.4g31.4g30.2g3.4g
Valittu annoskoko243g238kcal10.2g15.7g15.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna122g119kcal5.1g7.9g7.6g0.9g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125