Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 57g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper34g54kcal3.7g4.4g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Punajuuri 34g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g57g118kcal1.7g3.5g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g492kcal14.8g44.2g27g5.4g
Valittu annoskoko243g246kcal7.4g22.1g13.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna122g123kcal3.7g11.1g6.8g1.4g
Arvot/100g100g101kcal3g9.1g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492