Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai45g166kcal2.2g14.4g11.2g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%11g31kcal3.3g0.3g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g34g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g661kcal34.2g38.6g41g5g
Valittu annoskoko243g331kcal17.1g19.3g20.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna122g165kcal8.6g9.7g10.3g1.3g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249