Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)39g14kcal0.4g2.7g0.2g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 53g40kcal1g8.2g0.1g0.5g
Sipuli 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 7.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g20g52kcal2.4g0.4g4.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g257kcal8.4g25.4g12.6g2.8g
Valittu annoskoko243g128kcal4.2g12.7g6.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna122g64kcal2.1g6.4g3.2g0.7g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585