Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Peruna (vanha, kuorittu)63g51kcal1.1g11g0.1g0.6g
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal10.9g0g10.6g0g
Heinz ketsuppi7.8g8kcal0.1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g455kcal26.4g36.8g22.2g5.6g
Valittu annoskoko243g228kcal13.2g18.4g11.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna122g114kcal6.6g9.2g5.6g1.4g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.6g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926