Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g78g99kcal11.6g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz6.8g7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g29g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g29g111kcal3.5g19.2g2g1.7g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g29g32kcal7g0.3g0.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%19g54kcal5.6g0.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g661kcal57.2g47.6g28.6g4.6g
Valittu annoskoko243g330kcal28.6g23.8g14.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna122g165kcal14.3g11.9g7.2g1.2g
Arvot/100g100g136kcal11.8g9.8g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366