Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 34g23kcal5.3g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Porkkana 16g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g22g37kcal0.8g1.2g3.3g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 2.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g195kcal14.4g16.2g7.2g2.4g
Valittu annoskoko243g97kcal7.2g8.1g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna122g49kcal3.6g4.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334