Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 44g54kcal11.2g0g1g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g44g15kcal0.4g2g0.2g1.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi132g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Riisi tumma 19g65kcal1.3g13.4g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g274kcal26.2g31.6g3.2g4.6g
Valittu annoskoko243g137kcal13.1g15.8g1.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna122g69kcal6.6g7.9g0.8g1.2g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147