Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g50g165kcal8g31g1g3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)63g19kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g723kcal46.8g73g25.8g8.4g
Valittu annoskoko244g362kcal23.4g36.5g12.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna122g181kcal11.7g18.3g6.5g2.1g
Arvot/100g100g148kcal9.6g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957