Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Munakoiso, tuore21g3.8kcal0.1g0.7g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 49g38kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Nakki, Popsi viitonen42g100kcal4.6g1.3g8.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.9g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g301kcal12g22.4g17g3g
Valittu annoskoko243g151kcal6g11.2g8.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna122g75kcal3g5.6g4.3g0.8g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344