Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 31g166kcal0.1g0.1g18.8g0g
Maito,kevyt (valio) 100g31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g1245kcal24.2g176.2g47.2g5.2g
Valittu annoskoko244g622kcal12.1g88.1g23.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna122g311kcal6.1g44.1g11.8g1.3g
Arvot/100g100g255kcal5g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287