Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g3.1g4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.1g0.1g0.5g
Keittojuures, Pirkka22g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g33g30kcal6.2g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.7g6.3kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g20g13kcal3g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g191kcal21.4g21.8g1.6g1.8g
Valittu annoskoko244g95kcal10.7g10.9g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna122g48kcal5.4g5.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514