Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 125g57kcal3.7g6g1.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.2g0.2g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g617kcal32g69.2g22.2g2.8g
Valittu annoskoko244g309kcal16g34.6g11.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna122g154kcal8g17.3g5.6g0.7g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326