Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g63g93kcal12.7g1.1g4.1g0g
Fetajuusto (Pirkka)31g86kcal5g0.3g7.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)13g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g49kcal0.3g0.3g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g560kcal38.8g23.8g34.2g2g
Valittu annoskoko244g280kcal19.4g11.9g17.1g1g
Annoskoko puolitettuna122g140kcal9.7g6g8.6g0.5g
Arvot/100g100g115kcal8g4.9g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772