Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis83g93kcal18.3g0g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.1g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz7.3g7.5kcal0.1g1.8g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka3.1g10kcal0.3g0.2g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g312kcal39.2g14.4g11.4g1g
Valittu annoskoko244g156kcal19.6g7.2g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna122g78kcal9.8g3.6g2.9g0.3g
Arvot/100g100g64kcal8g3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859