Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1666g2394kcal266.5g0g148.2g0g
Rypsiöljy 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Tilli, tuore 333g100kcal12.3g3g2.7g7g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.4g0.5g2.6g
Ruokasuola jodioitu 43g1.1kcal0.3g0g0g0g
Valkopippuri 3.3g9kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g7851kcal576.4g93.2g573.6g29.4g
Valittu annoskoko2430g3925kcal288.2g46.6g286.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna1215g1963kcal144.1g23.3g143.4g7.4g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230