Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 188g1334kcal1.4g0.8g150.2g0g
Sokeri192g778kcal0g191.4g0g0g
Kaurahiutale 240g899kcal34.9g137g17.5g24g
Kaurajauho 83g309kcal12g47.1g6g8.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 150g58kcal1.5g9g1.5g0.9g
Vanilla vaniljakastike gogreen601g1262kcal3g126.2g84.1g3g
Banaani, kuorittu 526g458kcal5.6g96.2g2.1g9.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 451g334kcal3.4g69.9g1.8g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g10863kcal123.6g1355.2g526.4g101.4g
Valittu annoskoko2430g5432kcal61.8g677.6g263.2g50.7g
Annoskoko puolitettuna1215g2716kcal30.9g338.8g131.6g25.4g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343