Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g786g1101kcal149.4g20.4g49.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl642g545kcal9g28.2g44.9g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g642g2246kcal102.7g410.7g16.7g38.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow42g108kcal4.2g4.2g8.3g0.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g321g834kcal96.3g6.4g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g9669kcal723.2g939.8g335g78.4g
Valittu annoskoko2432g4834kcal361.6g469.9g167.5g39.2g
Annoskoko puolitettuna1216g2417kcal180.8g235g83.8g19.6g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081