Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Paprika keltainen 160g48kcal1.5g8.2g0.3g3.2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)48g48kcal3.6g8.2g0.2g1g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow960g816kcal44.2g144g4.8g48g
Herkkusieni säilyke 112g19kcal2.4g0.2g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g2649kcal122.2g396.2g51.6g133g
Valittu annoskoko2432g1324kcal61.1g198.1g25.8g66.5g
Annoskoko puolitettuna1216g662kcal30.6g99.1g12.9g33.3g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831