Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso80g12kcal0.8g1.7g0.2g1.2g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]460g1553kcal55.2g0g170.2g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g10540kcal729g24.6g881.6g19.8g
Valittu annoskoko2436g5270kcal364.5g12.3g440.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna1218g2635kcal182.3g6.2g220.4g5g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119