Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit312g406kcal9.4g6.2g40.6g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g875g2973kcal122.4g0g271.1g0g
Broilerinfilee (Snellman)1249g1037kcal204.9g21.2g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g8832kcal673.4g54.8g648.4g0g
Valittu annoskoko2436g4416kcal336.7g27.4g324.2g0g
Annoskoko puolitettuna1218g2208kcal168.4g13.7g162.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231