Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.780g2730kcal103.7g530.4g18.7g29.6g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)700g231kcal23.1g31.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g300g2160kcal3g3g240g0g
Neilikka, annos 4g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30g93kcal3.3g18g2.1g8.4g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4876g14935kcal267.4g2273g522.2g76g
Valittu annoskoko2438g7468kcal133.7g1136.5g261.1g38g
Annoskoko puolitettuna1219g3734kcal66.9g568.3g130.6g19g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450