Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)121g39kcal4g5.4g0g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen16g116kcal0g0g12.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g243kcal7.2g49.5g0.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g1089kcal22.4g182.2g27.4g5g
Valittu annoskoko244g545kcal11.2g91.1g13.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna122g272kcal5.6g45.6g6.9g1.3g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172