Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.8g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaatti, tuore31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Sieni tatti, hapero 19g5.2kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g13g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g102kcal2.8g9.6g5.4g3.4g
Valittu annoskoko244g51kcal1.4g4.8g2.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna122g25kcal0.7g2.4g1.4g0.9g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711