Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus1.7g5.3kcal0.2g0g0.5g0g
Herne 42g29kcal2.1g3.9g0.2g1.3g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g216kcal16.2g7.8g12.8g2.6g
Valittu annoskoko244g108kcal8.1g3.9g6.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna122g54kcal4.1g2g3.2g0.7g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061