Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 15g50kcal1g10.4g0.3g0.6g
Kaali, valkokaali129g27kcal1.5g4.4g0.3g2.7g
Peurapaisti, käsittelemätön80g80kcal17.7g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Siirappi 3.2g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g373kcal40.8g36g6.4g7.2g
Valittu annoskoko244g186kcal20.4g18g3.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna122g93kcal10.2g9g1.6g1.8g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.4g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178531